vrijdag 11 juni 2010

Populariteit

Palma Nova is een plaatsje voor iedereen. Met zijn gezellige winkeltjes, restaurants, activiteiten, bezienswaardigheden, karaokebars en mooie stranden, trekt het elk jaar weer vele toeristen aan.

In de heetste zomermaanden juli en augustus is het zeer druk in Palma Nova. Na augustus trekt de drukte weer weg. Heeft u geen zin in drukte? Dan kunt u ook nog in september of oktober een bezoekje brengen aan dit schitterende plaatsje. In deze maanden treft u namelijk ook een heerlijk weertje met zo'n 20 tot 25 graden.

Met Palma Nova's 150 winkeltjes vliegt het geld uw portemonnee uit. In en rond het centrum vindt u namelijk souvenirwinkeltjes, supermarkten, juweliers, sportzaken, kledingwinkels, slijterijen en parfumerieën. Daarnaast vindt u ook nog eens één keer in de week een markt in Magaluf. Genoeg shopgelegenheden dus!

Voor de echte sporters zijn er ook nog eens talloze sporten die u kunt uitoefenen in Palma Nova. Wat dacht u ervan om eens een balletje te slaan op de tennisbaan? Of u kunt een middagje paardrijden, skeeleren, golfen of volleyballen op één van de drie mooie stranden. Naast de sporten op het vaste land zijn er ook nog genoeg leuke wateractiviteiten.

Voor in het water is er speciaal voor degene die dit graag wil leren, een duikschool. De duikschool Blaumari bevindt zich op het Son-Matias-strand. Hier kunt u duiklessen nemen of duikmaterialen huren. Ook is het mogelijk om te snorkelen. Andere leuke waterbezigheden zijn waterskiën, kanoën, waterfietsen of er op los scheuren op een bananenboot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten